Paella cu fructe de mare. Un preparat bogat în proteine de bună calitate

acum 3 luni 16

Cuvântul „paella” provine de la tigaia specială folosită pentru prepararea acestui fel de mâncare. Este o tigaie largă și puțin adâncă, concepută pentru a permite gătirea uniformă a orezului și dezvoltarea acelui strat crocant și caramelizat la bază, numit „socarrat”, considerat o delicatesă.

Paella se servește în mod tradițional direct din tigaie. Aceasta este așezată în mijlocul mesei, pentru ca toți invitații să poată gusta din preparat în mod convivial. Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat și felii de lămâie, care oferă un contrast plăcut față de gustul bogat al fructelor de mare.

Acest preparat spaniol nu este doar un fel de mâncare, ci o experiență culinară ce îmbină tradiția spaniolă cu savoarea ingredientelor de calitate. Pregătită corect, paella oferă o armonie perfectă între textura cremoasă a orezului, prospețimea fructelor de mare și bogăția condimentelor mediteraneene.

Descoperă mai jos rețeta detaliată pas cu pas, pentru a o prepara și tu și a te ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/paella-cu-fructe-de-mare-un-preparat-bogat-in-proteine-de-buna-calitate_679a10c188526a1fbd4c53f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.