Amol Kohli a început să lucreze ca ospătar la un restaurant din zona Philadelphia în anul 2003, când era elev în clasa a X-a, la liceu, din dorința de a câștiga bani de buzunar. El câștiga aproape 5 dolari pe oră și făcea diverse activități, de la gătit, spălat vase, curățenie la mese și servirea înghețatei.
Povestea tânărului care a ajuns din ospătar, patron
După aproape 20 de ani, Kohli a adăugat un nou titlu în CV-ul său: proprietar. Pe data de 22 iulie, grupul lui de investiții, Legacy Brands, a anunțat achiziționarea întregului lanț Friendly’s, care are locații în majoritatea statelor de pe coasta de est a SUA, împreună cu compania-mamă Brix Holdings și alte șase branduri de restaurante, pentru o sumă nedivulgată.
Drumul lui Kohli către această realizare a început încă din timpul studenției la Universitatea Drexel, unde a studiat finanțe și marketing. În vacanțele sale de vară a lucrat și 5-6 zile pe săptămână la Friendly’s, unde a învăța...

acum 1 ora
3








.jpeg)












English (US) ·
Romanian (RO) ·