Povestea unui tânăr care la 15 ani a lucrat ca ospătar într-un local, iar 22 de ani mai târziu a cumpărat afacerea

acum 1 ora 3

Amol Kohli a început să lucreze ca ospătar la un restaurant din zona Philadelphia în anul 2003, când era elev în clasa a X-a, la liceu, din dorința de a câștiga bani de buzunar. El câștiga aproape 5 dolari pe oră și făcea diverse activități, de la gătit, spălat vase, curățenie la mese și servirea înghețatei.

Povestea tânărului care a ajuns din ospătar, patron

După aproape 20 de ani, Kohli a adăugat un nou titlu în CV-ul său: proprietar. Pe data de 22 iulie, grupul lui de investiții, Legacy Brands, a anunțat achiziționarea întregului lanț Friendly’s, care are locații în majoritatea statelor de pe coasta de est a SUA, împreună cu compania-mamă Brix Holdings și alte șase branduri de restaurante, pentru o sumă nedivulgată.

Drumul lui Kohli către această realizare a început încă din timpul studenției la Universitatea Drexel, unde a studiat finanțe și marketing. În vacanțele sale de vară a lucrat și 5-6 zile pe săptămână la Friendly’s, unde a învăța...

Sursa: https://www.gandul.ro/international/povestea-unui-tanar-care-la-15-ani-a-lucrat-ca-ospatar-intr-un-local-iar-22-de-ani-mai-tarziu-a-cumparat-afacerea-20708888

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.