Prăjitura "Mușuroi de furnici". Un desert pe cât de atractiv, pe atât de savuros. Toți copiii sunt topiți după ea
acum 2 luni
13
Blat:
50 g margarina sau 65 g unt2 buc ouă30 ml lapte (3 linguri pentru cremă)400 ml lapte fiert și răcit3 buc banane2 plicuri praf crema cu gust de banane150 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Începem să mixăm margarina (sau untul) ouăle și 30 ml de lapte se pun într-un vas și se mixează cu mixerul la viteză mică până se omogenizează compoziția apoi la viteză mare pentru 5 minute. Astfel din compoziția obținută o punem într-o tavă rotundă pentru cuptor și o introducem pentru 30 -35 de min la 180 g după care cind o scoatem o mai lăsăm 20 de min să se răcească în formă, apoi se scoate pe un platou cu grijă.
Pe suprafața blatului răcit se trasează un cerc lano distanța de un cm denla margine. Se îndepărtează coaja și începem să scormonim cu degetele în interior cam 1 cm și cu grijă, frimiturile le păstrăm într-un vas în scobitura făcută punem bananele de a lungu cu partea tăiată în jos fără ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.