Prunele în bucătăria românească: De la gomboți la magiun, prin 6 rețete cu gust de neuitat

acum 4 ore 26
Prunele sunt mai mult decât un simplu fruct în gastronomia românească – ele sunt ingredientul principal în deserturi, sosuri, supe și chiar feluri principale din diferite regiuni ale țării.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/prune-bucataria-romaneasca-gomboti-magiun-6-retete-gust-neuitat-1004042.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.