Rețeta celor mai fragede cornulețe cu magiun sau nucă. Ingredientul care le face sfârâmicioase. Necesită doar 2 linguri

acum 3 saptamani 21
Cornulețe cu nucă sau magiun

Multă lume pregăteşte, atât la diverse ocazii, cât şi în zilele obişnuite, cornulețe cu nucă sau cu altă umplutură, în funcție de preferințe. Acestea reprezintă un desert foarte gustos, ce nu necesită multă îndemânare şi care este pe placul multora. Rețeta următoare este de cornulețe umplute cu nucă.

Ingrediente:1 kg de făină;300 gr untură;2 linguri de oțet;6 gălbenușuri;puțină sare;1 pahar de smântână;1 cub mic de drojdie.

Crema:

300 gr zahăr;6 albușuri;300 gr nucă.

Zahărul se freacă cu albușurile bătute spumă și se adaugă nuca. Amestecate toate vor căpăta consistență și vom putea umple cornulețele.

Mod de preparare:

Făina se amestecă bine cu untura apoi se adaugă gălbenușurile, oțetul și smântâna, drojdia care a fost înmuiată în puțină apă călduță. Se presară un praf de sare. Se formează un aluat consistent din care vom face o pătură pe care o vom întinde cu făcălețul.

Vom tăia în pătrățele, dimensiunea lor să fie în funcție de cât ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-celor-mai-fragede-cornulete-cu-magiun-sau-nuca-ingredientul-care-le-face-sfaramicioase-necesita-doar-2-linguri_6802325f4e513f59cb0adaf6

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.