Rețeta celui mai suculent piept de pui. Secretul care frăgezește carne

acum 3 luni 31
Piept de pui umplut cu spanac și mozzarella

Ingrediente

500 gr piept de pui;500 gr spanac;200 gr mozzarella;150 ml ulei de măsline;Sare, piper.Cât griș se pune la 2 ouă, pentru a pregăti cele mai pufoase găluște. Sfaturi și trucuri pentru o textură perfectă

Mod de preparare

Bucățile de pui se taie în felii subțiri, asemănătoare cu cele pentru șnițele, și se condimentează. Spanacul se fierbe în apă cu sare pentru câteva minute. Ceapa tocată mărunt se călește, iar deasupra se adaugă spanacul fiert. Se pune sare și piper, după gust, și se ține pe foc pentru 5 minute.

Pe fiecare bucată de pipet de pui se pune o lingură din cantitatea de spanac, se adaugă un cub gros de mozzarella și se rulează. Se leagă cu o ață și se pun rulourile la cuptor pentru 60 ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-celui-mai-suculent-piept-de-pui-secretul-care-fragezeste-carne_67a5be740a99fc722552f993

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.