Rețetă de magiun de prune fără zahăr. Chef Kovacs Attila: „Nu mai este nevoie de adaos de zahăr”

acum 1 ora 10

Pentru că ne aflăm în plină toamnă, gospodinele pregătesc magiun de prune, unul dintre preparatele adorate de români. În mod tradițional, rețeta se fierbe lent, la foc mic, pentru a permite evaporarea apei și concentrarea aromelor.

Articolul Rețetă de magiun de prune fără zahăr. Chef Kovacs Attila: „Nu mai este nevoie de adaos de zahăr” apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/reteta-de-magiun-de-prune-fara-zahar-chef-kovacs-attila-nu-mai-este-nevoie-de-adaos-de-zahar_9148732.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.