Rețetă de zacuscă cu dovlecei și vinete. Iată cum să prepari, pas cu pas, un preparat perfect pentru toamnă, care are o textură cremoasă și un gust autentic. Vezi mai jos, în articol, lista cu ingredientele necesare, dar și modul de preparare.
Toamna se apropie cu pași repezi, ceea ce ar însemna că gospodinele se pregătesc de prepararea unor rețete deliciose, autentice și perfecte pentru lunile următoare. De data aceasta, „vedeta” este o rețetă de zacuscă cu dovlecei și vinete.
O astfel de zacuscă poate fi consumată cu pâine sau drept garnitură lângă friptură. Dacă zacusca este depozitată corespunzător, în borcane sterilizate, atunci preparatul va rezista luni întregi.
Rețetă de zacuscă cu dovlecei și vinete: ingredientele necesare
Iată lista cu ingredientele necesare pentru această rețetă de toamnă:
- 3 kilograme de vinete coapte (curățate și scurse de zeamă);
- 2 kilograme de dovlecei;
- 2 kilograme de ardei c...