Resturile de salată boeuf pot fi transformate în numeroase preparate gustoase și inovatoare! Iată câteva sugestii pentru a le folosi și a le valorifica în mod creativ, fără a le arunca:
Sandvișuri sau wrap-uriPoți folosi salata boeuf ca umplutură pentru un sandwich sau un wrap. Adaugă frunze de salată verde, o felie de brânză sau puțin muștar pentru un prânz rapid, savuros și ușor de preparat.
Tartine sau bruscheteAșază salata pe felii de pâine prăjită și decorează cu pătrunjel sau mărar proaspăt. Este o gustare excelentă sau un aperitiv elegant pentru orice ocazie.
Chiftele reci (aperitiv)Amestecă resturile de salată cu puțin pesmet și un ou, formează chiftele și lasă-le la frigider. Nu e nevoie să le prăjești neapărat; sunt ideale ca gustare rece și crocantă.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/retete-delicioase-pentru-resturile-de-salata-de-boeuf-ramase-de-la-masa-de-sarbatori-rezultatele-sunt-uimitoare_68068bf35e331926d21eb942 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.