Românii o evită, dar e aur pentru sănătate: Carnea care bate porc și vită la toate capitolele
acum 6 ore
8
În tradiția românească, friptura de porc și tocănița de vită sunt vedetele oricărei mese. Totuși, marea majoritate nu știu că există opțiuni mai ușoare și mai sănătoase. Este vorba despre carnea fragedă de vițel.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.