Salamul adorat de milioane de români nu este atât de sănătos pe cât s-a crezut. Produsul conține două E-uri periculoase
acum 4 ore
12
Salamul de Sibiu, considerat de mulți români un produs tradițional și de calitate superioară, a intrat recent în atenția specialiștilor în nutriție, care avertizează că mezelul conține aditivi alimentari considerați nocivi. În ciuda popularității sale și a reputației de „mezel curat”, produsul conține două E-uri care ridică semne de întrebare în rândul medicilor și nutriționiștilor: E250 și E300.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.