Salmonella după consumul de roşii şi castraveţi: simptome, durată şi prevenţie. Cum recunoşti o intoxicaţie alimentară

acum 1 saptamana 5

Salmonella este una dintre cele mai frecvente bacterii responsabile pentru toxiinfecții alimentare, în special în sezonul cald. În ultima perioadă, roșiile și castraveții consumați cruzi au fost identificate drept surse posibile de contaminare, potrivit autorităților sanitare.

Articolul Salmonella după consumul de roşii şi castraveţi: simptome, durată şi prevenţie. Cum recunoşti o intoxicaţie alimentară apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/salmonella-dupa-consumul-de-rosii-si-castraveti-simptome-durata-si-preventie-cum-recunosti-o-intoxicatie-alimentara_9001147.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.