Sarmale de post cu ciuperci. Rețeta secretă a măicuțelor de la Mănăstirea Prislop care îți va încânta papilele gustative
acum 4 luni
28
Există numeroase alternative vegetale pentru preparatele tradiționale care sunt nelipsite de pe mesele românilor. Chiar și delicioasele sarmale au o alternativă de post, iar astăzi ne-am gândit să îți propunem o rețetă specială pe care maicile de la Mănăstriea Prislop, locul în care își doarme somnul de veci Sfântul Ardealului, o păstrează secretă de ani de zile. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai jos, iar la final vei obține cele mai bune sarmale de post cu ciuperci pe care le-ai mâncat vreodată.
Ingrediente:
– 1 varză murată mare– 450 g ciuperci champignon– 1 morcov măricel – ras prin răzătoarea fină– 1 felie mică de țelină rasă– 1 ceapă mare tocată fin– 130 g orez– 300 ml suc de rosii– 3 linguri pastă de roșii– 1-3 frunze dafin...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la sp1.rss.news@gmail.com și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.