Secretul celui mai bun ostropel de pui cu mămăligă. Chef Ștefan Popescu l-a dezvăluit

acum 1 luna 13

Cel mai bun ostropel de pui cu mămăligă nu reprezintă doar un preparat tradițional, ci și un gust autentic. Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, a dezvăluit care este rețeta sa preferată într-un videoclip postat pe TikTok. Preparatul, care este inspirat din bucătăria bunicilor, include trucuri simple care vor transforma mâncarea într-o adevărată capodoperă culinară.

Ingredientele pentru cel mai bun ostropel de pui

Pentru a pregăti cel mai bun ostropel de pui, ingredientele trebuie alese cu grijă și folosite în proporții potrivite.

Chef Ștefan Popescu folosește 1 kg pui (pulpe sau ciocănele), 2 cepe medii tocate fin, 5–6 căței usturoi pisați și 400 g roșii în suc propriu. De asemenea, adaugă 2 linguri pastă de roșii, 50 ml ulei, 200 ml supă de pui, 1 lingură făină și 1 linguriță de zahăr. Se completează cu sare și piper după gust, o frunză de dafin și o legătură de pătrunjel verde tocat fin.

Trucul lui Ștefan Pop...

Sursa: https://www.gandul.ro/social/secretul-celui-mai-bun-ostropel-de-pui-cu-mamaliga-chef-stefan-popescu-l-a-dezvaluit-20668534

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.