Secretul gospodinelor din Moldova pentru cele mai bune sarmale. Ce să adaugi în compoziție, ingredientul care le leagă și le face gustoase
acum 2 ore
11
Sarmalele sunt un preparat de bază pe mesele românilor, mai ales în perioada sărbătorilor. Fie că sunt în foi de varză sau de viță de vie, sarmalele sunt nelipsite din meniul gospodinelor. Totuși, de multe ori, gospodinele se întreabă cum pot face ca sarmalele să fie fragede, gustoase și să rămână proaspete pentru mai multe zile. Răspunsul vine din partea gospodinelor din Moldova, care au câteva trucuri simple, dar eficiente.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.