Secretul murăturilor perfecte, dezvăluit de Radu Anton Roman. Ingredientele care nu trebuie să lipsească din borcan
acum 1 ora
3
Murăturile fac parte din tradiția culinară românească și dau gust meselor de iarnă. Radu Anton Roman, maestru bucătar și autor al unor lucrări culinare de referință, a explicat care sunt pașii și ingredientele indispensabile pentru ca legumele să iasă fragede, aromate și bine conservate.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.