Shakshouka, micul dejun israelian, după rețeta lui chef Joseph Hadad. Gustul său îți va face papilele gustative să danseze
acum 1 an
63
Shakshouka este un preparat originar din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, care se consumă de obicei la micul dejun, dar există persoane care îl consumă la orice oră a zilei. Iată cum prepară chef Jospeh Hadad această rețetă.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.