Soluții inteligente pentru afaceri: cum valorifici resturile alimentare și reduci risipa

acum 4 ore 7
Reducerea risipei alimentare a devenit o preocupare reală pentru tot mai multe afaceri din retail, HoReCa sau industrie alimentară. Multe companii observă deja cum gestionarea corectă a resturilor aduce economii la costuri și o imagine mai apreciată în comunitate. Peste 30% din hrana produsă la nivel mondial nu ajunge să fie consumată. În România, firmele contribuie la această pierdere, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare pentru gunoi și un impact direct asupra mediului. [1]

Sursa: https://ziare.com/horeca/solutii-inteligente-pentru-afaceri-cum-valorifici-resturile-alimentare-si-reduci-risipa-1949545

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.