Studiu. Consumul de carne roșie procesată crește riscul de diabet și boli cardiovasculare

acum 6 zile 16
Persoanele care consumă frecvent carne roșie procesată prezintă un risc semnificativ mai mare de a dezvolta diabet de tip 2, boli cardiovasculare și de a suferi de mortalitate prematură, arată un studiu.

Sursa: https://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/sanatatea-familiei/carne-rosie-procesata-mezeluri-diabet-boli-cardiovasculare-1008055.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.