INGREDIENT:
- 1 kg carne de porc (ciolan, gât sau piept)- 300 g slănină (opțional, pentru un gust mai bogat)- 200 g ceapă- 6-8 căței de usturoi- 2-3 frunze de dafin- 1 linguriță boabe de piper- 1 linguriță sare- 1 linguriță piper măcinat- ½ linguriță măghiran uscat2 litri apămembrană naturală2 linguri oțet (pentru a curăța vezica)
MOD DE PREPARARE:
Tăiați carnea de porc și slănina în bucăți mari. Într-o oală mare, adăugați apa, carnea, slănina, ceapa tăiată în sferturi, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea. Fierbeți la foc mediu timp de 2-3 ore, până când carnea devine fragedă.
În timp ce carnea fierbe, curățați vezica de porc cu apă rece și oțet, apoi lăsați-o să se usuce. Aceasta va fi utilizată pentru a umple toba.
Odată ce carnea este fiartă, scoateți-o din oală și lăsați-o să se răcească puțin. Tăiați carnea și slănina în bucăți mici și pasați-le cu usturoiul zdrobit. Adăugați piperul măcinat și măghiranul, amestecând bine.
Umpleți v...

acum 2 ore
21





















English (US) ·
Romanian (RO) ·