Trucul care te ajută să gătești carnea mai bine și mai ușor. Ingredientul „minune” folosit de străini

acum 1 ziua 11

Gătirea cărnii, în special a celei de pui, poate fi o provocare, mai ales atunci când încerci să obții o textură fragedă și suculentă. De multe ori, frica de a nu servi carne insuficient gătită duce la prepararea excesivă, ceea ce face ca puiul să devină uscat și tare. Însă un ingredient simplu, utilizat frecvent de bucătarii din străinătate, poate transforma modul în care gătești carnea: bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu – ingredientul secret pentru o carne mai fragedă

Un videoclip viral pe TikTok, publicat de Keto Recipes, a atras atenția asupra unei metode folosite de mulți bucătari din afară. Potrivit acestora, adăugarea unei cantități mici de bicarbonat de sodiu în marinadă ajută la frăgezirea cărnii. Acest ingredient modifică pH-ul suprafeței cărnii, prevenind contractarea excesivă a fibrelor în timpul gătirii. Astfel, puiul rămâne moale și sucu...

Sursa: https://www.naratiunea.ro/news/social/trucul-care-te-ajuta-sa-gatesti-carnea-mai-bine-si-mai-usor-ingredientul-minune-folosit-de-straini/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.