Uleiul de floarea-soarelui, tot mai rar în bucătării! Românii își schimbă obiceiurile alimentare: Cu ce îl înlocuiesc acum
acum 2 ore
3
Uleiul de floarea-soarelui a fost, ani la rând, un ingredient de bază în bucătăria românească, nelipsind din preparatele tradiționale. Însă, în ultimii ani, acest produs pare să piardă tot mai mult teren în gospodării. Consumatorii se orientează către alternative mai sănătoase și mai accesibile.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.