Un aliment de bază din bucătăria românească, mai periculoasă pentru GLICEMIE decât dulciurile. Avertismentul doctorului Mihail Pautov

acum 5 ore 9
Un experiment personal realizat de medicul Mihail Pautov scoate în evidență un aspect mai puțin cunoscut al unei legume nelipsite din bucătăria românească. Potrivit datelor culese de reputatul doctor, cartofii – indiferent de modul în care sunt preparați – pot avea un impact glicemic mai mare decât dulciurile, scrie Cancan. Medicul Mihail Pautov a monitorizat […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/un-aliment-de-baza-din-bucataria-romaneasca-mai-periculoasa-pentru-glicemie-decat-dulciurile-avertismentul-doctorului-mihail-pautov-20575530

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.