Un nou pericol se ascunde pe rafturile magazinelor. Mare atenție la acest tip de pâine
acum 3 luni
31
Pâine cu arsenic vândută în magazine
Tot mai mulți români optează pentru pâinea fără gluten, convinși că fac o alegere bună pentru sănătatea lor. Însă, în spatele acestei alegeri se ascunde un pericol major: arsenicul.
Vorbim despre o substanță chimică, absorbită din sol și apă, care ajunge în produsele de panificație.
Consumul pe termen lung poate provoca afecțiuni grave, cum ar fi boli cardiovasculare, diabet și chiar cancer.
Făina de orez și de porumb, ingrediente comune în pâinea fără gluten, sunt cele care permit arsenicului să ajungă în produs.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.