Deși hameiul a început să fie folosită în secolul al XI-lea pentru conservarea berii datorită proprietăților sale antiseptice, astăzi, practic toate mărcile o includ în formula lor pentru a obține acea amărăciune fără de care berea nu ar fi bere și care este în pericol dacă cultura nu este adaptată noilor condiții climatice, potrivit EFE.
Realizarea acestui obiectiv este complicată deoarece producția de hamei pentru bere este concentrată în câteva țări, conduse de Germania și Statele Unite (împreună reprezintă aproximativ 70% din producția globală), iar vânzarea lor se află în mâinile unui număr mic de companii de marketing care împ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.