35% dintre europeni sunt dispuși să consume carne cultivată

acum 3 ore 7

Mediafax

De asemenea, aproximativ 43% dintre europeni se arată interesați de produsele lactate obținute prin fermentație de precizie, însă doar 26% declară că susțin alimentele modificate genetic, notează EFE.

Studiul mai arată că tinerii și persoanele cu un nivel de educație mai ridicat sunt mult mai deschise să încerce alimente produse prin biotehnologie: 34% dintre tinerii cu vârste între 18 și 34 de ani ar fi dispuși să le încerce, comparativ cu doar 17% dintre cei de peste 55 de ani.

Există și o diferență de gen: bărbații (28%) sunt mai dispuși decât femeile (23%) să consume alimente obținute prin aceste noi tehnologii.

Europenii văd „potențialul” biotehnologiei în sectorul agroalimentar

Raportul subliniază că Sursa: https://www.mediafax.ro/social/35-dintre-europeni-sunt-dispusi-sa-consume-carne-cultivata-23628521

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.