Când este cel mai bun moment să pui murături. Ce condimente recomandă chef Adi Hădean pentru borcane care rezistă toată iarna

acum 2 saptamani 8
Pentru ca legumele să rămână crocante și pline de savoare pe termen lung, fiecare etapă a conservării trebuie respectată cu atenție: de la alegerea momentului optim pentru a le pune în saramură, până la condimentele care le intensifică gustul și le prelungește rezistența.

Sursa: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/culinar/cand-este-cel-mai-bun-moment-sa-pui-muraturi-ce-condimente-recomanda-chef-adi-hadean-pentru-borcane-care-rezista-toata-iarna-3409133

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.