Torturi de Crăciun și Revelion. Cele mai bune deserturi

acum 2 ore 7

În România, masa de Crăciun și Revelion este plină cu bucate tradiționale, torturi, prăjituri de tot felul, de la cozonaci, cornulețe cu nucă, piersicuțe și alte fursecuri. România nu excelează doar la capitolul mâncăruri tradiționale de sărbători, ci și la deserturi. Totuși, dacă vrei să faci un tort de Crăciun sau de Revelion și să nu te complici cu mai multe deserturi, ți-am pregătit o listă cu cele mai spectaculoase torturi.


Există câteva deserturi tradiționale românești care nu lipsesc de pe mesele unor români. Pentru cei care s-au săturat de acestea, am pregătit o listă cu torturi de Crăciun și Revelion delicioase, care vor bucura toate gusturile.


Torturi de Crăciun și Revelion


Tort cu whiskey și marțipan 


4 bucăți de ghimbir 
200 g de stafide
150 g coacăze uscate
60 g de coji de portocală și lămâie
50 g cireșe maraschino
1 portocală
100 ml whisky scoțian
240 g unt moale nesărat
240 g zahăr brun deschis
22...

Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/torturi-de-craciun-si-revelion-3893892

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.